Onze samenwerkingen

 We werkten onder andere met Bijenkorf, Rijksmuseum, Unilever & Etos, TUI, Postcodeloterij, KLM, Air France, e.a.

 Bijenkorf samenwerking Return to Sender Rijksmuseaum samenwerking Return to Sender  Nationale Postcode Loterij samenwerking Return to Sender  Etos samenwerking Return to Sender  Unilever samenwerking Return to Sender  KLM samenwerking Return to Sender Air France samenwerking Return to Sender  TUI samenwerking Return to Sender
---------

Return to Sender giftset en giftcard

Zoek je een cadeaupakket voor jouw personeel of relaties? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je. 

Maak impact met deze prachtige giftset!


De giftset bestaat uit een houten borrelplank, handgeblazen waterkan, twee handgeblazen waterglazen en een beschermengel. Van 62,85 voor 49,00


Bekijk de set hier

Of verras je medewerkers, zakenrelaties met onze digitale giftcard. Deze wordt na aankoop rechtstreeks verzonden naar de ontvanger.


Wil je graag maatwerk? Voor speciale aanvragen kunt u contact opnemen met Sophie Schoonhoven. 

 

--------- 

Het leven mag worden gevierd. Samen met Den Hollandsche Gedenktekens hebben we de urn-vaas genaamd de Urn BLOOM. gelanceerd.

Wie aan een urn denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk niet direct aan iets vrolijks- en kleurrijks als bloemen. Bloemen symboliseren liefde, de herinnering en het leven. Het leven dat na het overlijden van een dierbare zo wordt gemist. Maar ook een leven vol herinneringen die het verdienen om gevierd te worden. Het resultaat van die gedachte is de Urn BLOOM. by Return to Sender. Voor meer informatie en verkoop kunt u terecht op de site van Den Holland gedenktekens.
Katja Schuurman: “De opbrengst van een urn-vaas gaat ook echt naar de maker van jouw urn-vaas. Zo maak je niet alleen jezelf blij, maar ook een andere vrouw, die daardoor weer aan een betere toekomst voor zichzelf en haar familie kan werken.” 
  
---------

Heb jij ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met mij via sophie@returntosender.nl.

 

SOPHIE SCHOONHOVEN
Head of Sales