FAQ / Veelgestelde vragen

Wat is jullie levertijd?

Bestellingen voor 22:00 bezorgen wij in 95% van de tijd de volgende dag.

 

Kan ik vanuit en naar het buitenland bestellen?

Jazeker, ook vanuit het buitenland kunt u bijdragen aan onze missie door producten te shoppen! Momenteel kunnen wij producten verzenden naar de volgende landen:

Verzendkosten
Nederland €5,95
België €7,95
Duitsland €7,95
Frankrijk €11,95

Levertijd voor buitenland is binnen 14 dagen.

 

Zakelijke bestellingen retailers

Wil je als zakelijke partner een bestelling plaatsen? Ga dan naar ons B2B platform: Wholesale.returntosender.nl. Of vraag hier direct je account aan.
Na registratie kun je alle zakelijke producten inzien en bestellen, plus sales materiaal en info downloaden. Uiteraard vinden we het ook leuk als je contact met ons opneemt, dan kunnen we samen kijken naar een mooie samenwerking. Hiervoor kun je onze Head of Sales Sophie Schoonhoven bereiken op sophie@returntosender.nl.

 

Kan ik stage lopen bij Return to Sender?

Wanneer een vacature of stageplek vrijkomt zullen wij hierover via social media en de nieuwsbrief communiceren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt altijd je CV sturen om in aanmerking te komen voor een mooie stageplek naar info@returntosender.nl.

 

Klachten

We besteden grote zorg aan onze producten en (web)service. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent. Neem in dat geval contact met ons op via support@returntosender.nl.